Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (3.95 secunde)
Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Un cititor al observatorulph.ro a trimis pe adresa redactiei actul aditional incheiat cu Orange, avand ca obiect abonamentul secret de 10 euro, care contine minute si SMS-uri nelimitate in orice retea si 2GB trafic de net pe luna.
In privinta infrastructurii de comunicatii, raportul evidentiaza faptul ca numarul de abonati la telefonia fixa a crescut de la 4,029 milioane in 2001 la 4,5 milioane in anul 2004.
Pentru a permite comunicarea dintre abonatii Intersat si cei ai RCS&RDS, Intersat a initiat negocieri pentru incheierea unui acord de interconectare cu reteaua acestei companii.
Aceasta cifra reprezinta o crestere cu 57,7% fata de sfarsitul lui 2005, Romania avand cea mai mare rata de penetrare a accesului la Internet in banda larga din Europa de Sud-Est, mult peste media regiunii, a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Dan Georgescu.
Severina Pascu, sefa UPC Romania, devine CEO al companiei si in Ungaria Severina Pascu va conduce un business cu venituri de circa 392 de milioane de dolari anul trecut. De asemenea, cele doua companii aveau in urma cu trei luni in jur de 2,19 milioane de clienti.
Acestia sunt insa ambitiosi si-si propun sa construiasca in Romania parcuri tehnologice sau industriale in care firmele lor sa desfasoare activitati economico-productive finalizate cu exporturi in UE si in celelalte tari cu care Romania a incheiat acorduri de liber schimb.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de biroul de relatii cu presa al companiei, acest serviciu va fi pus la dispozitia clientilor la inceputul anului viitor, avand o calitate exceptionala si preturi competitive.
Parlamentarii europeni au votat ieri, cu larga majoritate, controversata reglementare privind tarifele de roaming, intr-o forma mai putin ambitioasa decat isi dorea Comisia Europeana.
Potrivit primarului localitatii Independenta, Cristea Gascan, una dintre problemele cu care se confrunta locuitorii comunei este lipsa semnalului de telefonie mobila. "Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
Bancile comerciale vin in intampinarea cheltuitorilor cu oferte care mai de care mai colorate.
Pe langa o amortire a pietei imobiliare, datorata in mare masura si sarbatorilor de iarna, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a venit cu o serie de schimbari si in domeniul taxelor si impozitelor percepute de stat.
În goana lor dupa clienti, bancile au lansat în ultima vreme produse care combina avantajele unui depozit bancar cu posibilitatea de a face investitii pentru un câstig mai mare.
Mai multe banci au redus dobanzile cu 1,5-2% la majoritatea creditelor si in principal la cele ipotecare si imobiliare. ... Mai exact, noile norme in vigoare obliga bancile sa practice o dobanda variabila la credite pe formula EURIBOR la trei sau sase luni, plus marja bancii, care este fixa.
In prima faza, compania si-a propus sa atraga clienti dintre cei care au deja conturi deschise la Banca Comerciala Romana (BCR), membra a grupului Erste. ... Interactiunea cu clientii se va face exclusiv prin noua companie", a declarat Andrei Pogonaru.
Potrivit Alexandrinei Hirtan, vicepresedinte ANRC, ceilalti operatori care se interconecteaza cu aceste retele vor plati tarife corecte. ... Reamintim ca ANRC a anuntat recent reducerea tarifelor de interconectare cu RomTelecom in doua etape, la 1 ianuarie 2006 si la 1 ianuarie 2007.
Inflatia a crescut cu 0,6% in luna mai fata de luna aprilie, potrivit unui studiu al Institului National de Statistica (INS).
Conditia este, in ambele cazuri, existenta unui card si, de la caz la caz, incheierea unor conventii cu banca sau institutia careia ii este destinata plata.
google-analytics.com